FREITAG: Lastbilpresenninger bruges i modebranchen

Freitag har eksisteret siden 90’erne, lige siden har de været fascineret af lastbilpresenninger som rå materiale til  fremstilling af deres tasker. FREITAG blev grundlagt af brødrene Daniel og Markus Freitag som startede deres virksomhed, tilbage i deres lille lejlighed med en symaskine i deres køkken og vaskemaskine i badkaret.

I dag har Freitag 310 butikker i hele verden. Mærket er kendt både i Europa og Asian, hvor deres produkter bliver solgt i deres fysisk butikker og webshop.
FREITAG er blevet et symbol i Zürichs, som en stilfuld og livlig metropol. FREITAG står for innovation, kreativitet og miljøbevidsthed.

TARPREC
Freitag var med til en messe i Danmark hvor Luan så potentiale i samarbejdet og hans chance for at gøre en forskel for miljøet. Efter et kort besøg hos  Zürich besluttede Luan at starte en virksomheden, som skulle fokusere på recycling af lastbilpresenninger. Korttid efter kom Luans barndomsven Harun til, hvor de sammen dannede, som står for ”TARPAULIN RECYCLING” FREITAG og TARPREC har haft et tæt samarbejde lige siden, hvor TARPREC er leverandør af bearbejdet lastbilpresenninger. TARPREC udføre en større opgave for FREITAG, da de nemlig indkøber lastbilpresenning materialer fra hele verden, som efterfølgende bearbejdes hos Tarprecs faciliteter i Tørring. Her gennemgås materialerne og sorteres efter farver og typer. Alle 800 lastbilpresenninger TARPREC får ind om måneden  gennemgår laboratorie samt kvalitet test før materialet bliver skået til og videre sendt til FREITAG. Der er utrolig strænge regler hvorpå materialet skal behandles før det kan blive til unikke tasker hos FREITAG.

Med tiden har TARPREC uddybet og forbedre deres processer og tilpasset så flere virksomheder som FREITAG har mulighed for at arbejde med materialet. 

Scroll til toppen
This site is registered on wpml.org as a development site.